Tringl Bikini

Skärmavbild 2014-05-28 kl. 22.23.02 Skärmavbild 2014-05-28 kl. 22.23.18

Då måste jag OCKSÅ prova dem omtalade triangl bikinierna. Det var kanske inte dem modellerna jag var ute efter till och börja med. Men när jag skulle beställa dem jag hade lust på, så var ju det självklart utsålt. Men jag ska till Turkiet om 3 veckor och Ibiza 3 veckor efter det. Jag ville bara beställa och prova dem. Vanligtvis köper jag alltid nya bikinin i från Victorias Secret när jag är utomlands. Men nu ville jag verkligen prova något mer ” unikt ”. Nu väntar jag spänt på och få och prova dem. Så är dem inte dyra heller 🙂

TRAINGL---CAITLYN-WINNIE-NEW-YORK-NOIR TRAINGL---MICHAELA-ARIZONA-SUNSET

Dem har jag beställt HÄR

2 comments

  1. Hej, jag har också velat köpa dem där bikinisen men det står att dem är utsålda eller iallafall den där oranga bikinin.. Vet du om de kommer ut nya snart.? Hur mycket kostar dem per del förresten? 🙂 tacksam för svar

    1. Jag vet inte när det kommer in igen. Tror jag betalade så 7-900 per. Minns inte helt. Ville bara ha dem oavsett :))) dem är verkligen super fina på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s