Hairvits

20140603-215014-78614914.jpg

I dag fick jag hem dem omtalade ” grow fast and healthy hair ” tabletterna. Efter att ha följt en del frisörer, make up artister och andra personer på Instagram, som skrivit så mycket om dem här tabletterna valde jag och beställa dem jag också. Nu vill jag verkligen prova och se om det är så bra som dem ska ha det till. Jag har följt Hairvits länge på instagram för och se vilka personer som taggar dem i sina bilder. För man måste ju vara käll kritisk i förhållande till vem som ” marknadsför ” produkterna. Och det är helt vanliga tjejer som lägger upp sina privata bilder med fantastiska resultat. Därför tänkte jag att jag också ville prova dem magiska vitaminerna och beställde en kur på 3 månader HÄR

Jag var ju tvungen och höra med min frisör om vad han tycket om innehållet i tabletterna. Och han blev positivt överraskad utav vitamin kombinationen i tabletterna. Han sa att det låter sjukt bra och att dem innehåller exakt det håret behöver. Det gjorde ju mig ännu mer nyfiken.

Skärmavbild 2014-06-03 kl. 22.06.29

Här kan ni se vad tabletterna innehåller och vilken effekt dem ger. Det låter ju allt för bra för och vara sant haha.

. . . Och så här ska man kunna se resultaten på 3 månader om man tar tabletterna 2 gånger dagligen i 3 månader.

Skärmavbild 2014-06-03 kl. 22.06.50

Tabletterna är ju inte bara bra för håret. Dem innehåller ju också en del annat kroppen gärna behöver. Oavsett är jag super spänd på och se vilka resultat dem här tabletterna ger mig. Vi får se om 1 månad igen då. Startade kuren idag.

 

20140603-215046-78646570.jpgMin man tycker att jag överdriver lite när jag säger att jag tappat mitt halva hår. Men det är ingen som förstår hur jag känner det. Så här långt och ” fint ” hår har jag i dag. Ja det är väll långt även om jag kapat av hälften för ca 2 veckor sedan. Men jag har haft tjockare hår. När ja blev gravid med Alvira mådde jag dåligt dem första 6 månaderna. Jag kastade upp väldig mycket. Min kropp blev väldig torr. Mitt ansikte kändes som ett russin. Och jag tappade extrem mycket hår. När jag började amma blev inte saken bättre. Jag kände mig flintskallig. Nu är har det väll gott två år snart. Men jag känner att mitt hår är inte detsamma som det var innan graviditeten. Jag saknar mitt gamla hår. Eller ja så som det var förr haha. För mig är inte längden hela världen. Eller jo kanske 70 % haha. Men jag vill ha tillbaka mitt tjocka fina hår som jag hade förr. I tillägg fönar jag det typ hela tiden. Jag ser ut som lejonkungen i håret till normalt. Här har ni en orginal bild efter en lång arbetes dag haha. Ni får en ny om exakt en månad. Då får vi se.

 

Här kan ni se vad andra personer som provat tabletterna säger och tycker. När jag läser det MÅSTE jag bara prova dem.

IMG_8089 IMG_8090 IMG_8091 IMG_8092 IMG_8093

5 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s