Bergen ❤️

20140605-090734-32854095.jpg

Då sitter jag på flygbussen igen på väg till gardermoen. Den här gången ska jag på en dags tur till Bergen. Till Natalies hemma plan. Vi har fått ett fantastisk erbjudande om en stor lokal mitt i stan. Tanken är och öppna en ny Kouture butik där. Vi har velat öppna en till butik länge nu. Men marknaden i Oslo är ben tuff. Det är köer och långa väntar listor på dem bästa köpcentrerna. Och vi känner att vi måste ta tag i chansen där vi får möjligheterna. Även om det blir i en annan stad så ska vi inte glömma att Bergen är Norges största stad efter Oslo. Tanken i dag är och se på lokalen och starta intervju rundorna redan i dag. Då vi redan annonserat ut lediga ställningar. Jag är nervös. Verkligen super nervös. Men med framgång som Kouture har är det också viktigt. För det har inte gått upp för mig på vad vi egentligen skapat. Allt jag vet är att jag har mål och drömmar. Och jag ska göra allt jag kan för och nå dem 😀

20140605-091624-33384528.jpg

20140605-091624-33384431.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s