Back from Stockholm and repack to Turkey

20140616-210247-75767591.jpg
Då kom vi hem från Stockholm i dag och packat om res väskorna till sol och bad i Turkiet. Vi reser om några timmar och jag ser verkligen fram emot det.

Stockholm var fantastiskt. Det gick i ett som vanligt. Min vackra fina kusin Hina hade sin henna fest och vigsel i lördags. Annars umgicks vi bara en massa med mina syskon och min mamma. Jag saknar verkligen min familj i Stockholm och blir så ledsen varje gång när vi ska hem igen. Men den här gången glädje jag mig så mycket till Turkiet. Samtidigt som jag varit så stressad i dag, att jag tänkt på annat. Och det var skönt och få slippa dem trista tankarna. Nu blir det några timmars sömn innan vi står upp igen till 02.30 !!!! Har ALDRIG varit i Turkiet förr så det här ska bli spännande 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s