Snart hemma i Oslo igen :)

Så var vi på väg hem till Oslo igen. Just nu sitter vi på flyget och ska landa om någon timme. Flyget var försenat och jag hade en över trött unge som ÄNTLIGEN somnat.

Ja . . . Sorry för NOLL uppdatering från Turkiet. Men vi hade så dåligt internet. Jag har försökt skriva det här blogg inlägget i dagar ( fast med en annan text ) och så provar jag på nytt igen ned wi-fi från flyget haha.

Vi har haft en underbar vecka. Vi fick en dålig start på resan, men den ändrade sig dagen efter då vi var tvungna och byta hotell. Annars har vädret varit fantastiskt. Ungarna har lekt, solat och badat massa. Jag och Cesar har slappnat av och känner oss så utvilade. Den här resan behövde vi verkligen. Jag lovar och gå in i mer detaljer i dagarna med både bilder och info om hotellet. Just nu svider ögonen då vi varit vakna sedan kl 10.00 i morse. Jag borde vila litern klarar inte och sova på flyg. Nu är jag bara så ivrig över och få komma hem till min egen säng ❤️

// S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s