Happy B-day my love

20140710-221118-79878079.jpg
I dag blir min underbara man hela 36 år ❤️ jag önskar dig livets bästa mitt hjärta.

I det firade vi med och resa bort till Kristiansand i några dagar. Vi bodde hos ett par vänner som även hade bjudit in andra vänner. Vi blev ett helt gäng med över 13-15 personer inkluderat barn. Det är så härligt och bara vara ett gäng med barn och föräldrar. Det blir en något helt annat. Jag har tyvärr inga bilder på mobilen då mitt lagrings utrymme tog slut. Och med den dåliga täckningen kunde jag inte uppdatera något. Det gick inte ens och ringa ut från huset haha. Men jag har massa bilder med andra kameran. Så jag överför dem i morgon. Vi kom hem i dag för och fira Cesar ordentligt. Så den dagen försvann också. Nu är jag klar för en dag på Kouture i morgon😃

Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s