Godnatt

IMG_0245.JPG

Så var måndagen snart över och starten på veckan har börjat igen. Det blir ännu en hektiskt vecka med logistik och massa arbete. Den här tiden på året är bland dem bästa på Kouture. Tiden är min värsta fiende. Därför ska varje sekund på dagen planeras. Klockan tickar och jag har seriöst ingen kontroll på den jäkla tiden. Jag saknar tidsperspektiv och tror att jag klarar ALLT i löpet utav bara några få timmar. Men så kommer kunder, telefonen ringer och mail boxen blir bara större och större haha. Ibland eller ofta önskar jag att jag kunde dela mig i tre. För och kunna undangjort en massa. Men jag blur ju ALDRIG färdig. För det dyker upp något konstant hela tiden.

I morgon är det en ny dag och den startar kl 06.00. Som alla andra dagar den här veckan. Och jag jobbar till jag lägger mig runt 11-12 tiden om kvällen. Så är det några timmars sömn och så upp igen. På onsdag reser jag till Bergen och är med på min fina butiks officiella lanserings dag
som är på torsdag. Där efter blir det en fest om kvällen innan jag står upp tidigt för och flyga hem till Oslo för och jobba i butiken här. Logistik ? Yes det är bara förnamnet på mina dagar.

Nu blir det lite sömn innan en ny dag startar igen. Godnatt 😃

// S

3 comments

  1. Helt nydelig sminket! Vakker er du uansett men var ikke helt fan av den sotete øyensminken din, så neste litt syk ut med den, men dette kledde du! Du har helt nydelige ansiktstrekk 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s