Dubai here we come 

Dagarna har bara försvunnit ju. Men nu är den dagen här. Den dagen jag ska tillbaka till mitt paradis. Varje år den här tiden besöker jag den platsen i världen jag älskar. Och ja det är Dubai ❤️ FAST den här gången reser jag med min andra halva, min vän och partner Natalie. Flyget går om 3 timmar så det är bara och gå mot flygbussen nu. Detta ser jag såååååååå fram emot 😃😃Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s