Back from #mydubai

då var vi hemma efter 5 fantastisk dagar i Dubai. Föremålet med resan var först och främst inspiration och arbete. Samtidigt som vi behövde ” egen ” tid till och planera den kommande tiden på Kouture. 

Dubai är absolut ett av mina favorit resemål. Jag får alltid ro i själen och för mig är det lycka. Och hitta ro. Min vardag startar med stress och avslutas med stress. Men den roen jag får i Dubai, får jag ingenstans. Jag vet inte varför men jag blir bara en helt annan person där. 

Vi fick gjort otroligt mycket utifrån föremålet med resan. En inspiration resa innebär och se vilka trender som närmar sig och samt färger. Men också för och se hur andra gjort det. Hur andra butiker inreder, hur dem frontar, hur dem visar sig fram, men för oss framför allt service !!! Shit för en service man får i Dubai. Detta gäller inte bara klädes butiker men generellt överallt i Dubai. 

Nu ser jag verkligen fram emot våren och tiden som kommer på Kouture 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s