Fashionweek in CPH 

   
 
YES . . . då var vi tillbaka i Köpenhamn igen. Årligen tar vi turen över här under Fashionweek för inköp till butikerna. Men den här gången ska vi faktiskt presentera vårt eget märke Kouture för inköparna i från hela Europa 😃😃 I 6 hela månader har vi jobbat dag och natt för och få till just den perfekta kollektionen till ss16. För oss är det otroligt stort och en ny början på något stort. I 3 år har vi haft vårt eget märke och det är först nu vi faktiskt vågat och gå ut med och presentera vårt eget märke för den europeiska marknaden. Vi är otroligt nervösa och jag känner att det pirrar i hela kroppen. Men för mig är det här enormt stort och jag är så stolt över kollektionen. Besök gärna vår hemsida http://www.koutureoslo.com för en sneak peak på det som vill komma. 
   
    
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s