Back to Oslo 

  
Hej på er 🙂 

Då var vi tillbaka från Fashionweek i CPH. För några lärorika dagar !! Seriöst, jsg trodde inte att det gick och lära sig så mycket som jag gjorde under den veckan där. Inte bara nog med all lära, jag blev mer motiverad och fick faktiskt en ännu starkare tro på mig själv. Vi har alltid var inköpare på mässorna men den här gången tog vi emot inköpare. Och stå där och representera sitt eget märke gjorde inte bara mig stolt, men jag fick en ny respekt utav mig och Natalie. Det är så otroligt svårt och beskriva den känslan. Men jag är så otroligt glad över och ha fått utvecklat mig så enormt mycket på bara 1 vecka!! NU NU NU ska det jobbas och utvecklas. Kouture är inte bara ett namn eller en butik. Det är ett märke 😃
   
   
Vi kom egentligen tillbaka för 1 vecka sedan. Men den här veckan har gått från 07.30 till 23.00 VARJE dag!! Vi har byggt upp vårt eget showroom och gjort en del inköp, fått nycklarna till butiken på Storo som har börjat ta form. Samtidigt som vi har stått i butiken på Arkaden. Och veckan som kommer blir ännu mer hektiskt. Jag är gift med ALLT som har med Kouture och göra den här veckan. Långa dagar, massa Redbull och knäckebröd med en enorm motivation och lycka. Jag kan inget annat en och vara super stolt och lycklig. För när tiden är knapp och du vet att du tänker på hur du kan dela dig i 4 delar för och få gjort mest möjligt, då har du gjort något bra. Kouture växer och växer. Vår baby blir större ❤️
//S 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s