Kouture Storo

  
Då är äntligen butiken öppnad ❤️ . . . Vi öppnade dörrarna den 3e september. 2,5 veckor har gått och min nya vardag har startat. 

Känslan är obeskrivlig. Jag har verkligen drömt om en butik på Storo i så många månader. Men det jag inte tänkt på var hur annorlunda min vardag skulle bli. I 3,5 år har Arkaden varit mitt andra hem. Jag var där mer en jag var hemma. Det var en vardagsrutin jag var trygg på. Tanken över och byta ut den vardagen hade jag inte ens tänkt på. Allt jag tänkte på var lyckan och glädjen över och få öppna vår 3e butik på Storo. 

Nu har vi haft öppet i 2,5 vecka och responsen har varit super god. Butiken ser super fin ut. Inte lika stor som dem andra butikerna men perfekt för oss. 

   
    
 
I nästan 3 veckor innan öppningen jobbade vi från tidig morgon till sen kväll för och få till detta. Jag tog buss och t-banan mellan butikerna flera gånger om dagen. Det var enormt med logistik och planering. Vi har haft med oss ett super bra team som hjälpt oss med inredning och design. Jag är verkligen super stolt över resultaten både i butiken och med responsen. 

Som sagt det har inte varit lätt. Efter att vi öppnade butiken var det fortfarande en del arbete. Det är nog första söndagen på evigheter jag inte jobbat. Och jag känner hur mycket jag längtar till en semester. Det lättar så enormt på samvetet också när man jobbat sten hårt i månader, och tar en lång vecka med semester då. För då är det verkligen förtjänat. Så är det när man driver sitt eget sällskap. Man jobbar 24/7 oavsett om man är fysiskt i butikerna eller inte. 
   
   
Nu fortsätter jag i 1 vecka till på Storo innan jag och min älskade reser bort till Dubai för 1 vecka. Som jag längtar 😍

Besök oss på Storo på 2 våningen. Team Storo består utav mig, Nina, Diana & Kaja. Vi ser fram emot och möta er❤️
//S 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s