We need to pray for the world

IMG_6610

 

Hur startar man ett det här inlägget? Vilka ord ska man använda sig utav? Jag hittar inga ord. Det gör så ont !! Det gör så otroligt ont och läsa och höra nyheterna varje dag. Jag blir verkligen så ledsen och vet inte vad JAG ska göra. Vad KAN jag göra? . . .

Jag har väll nog aldrig uttryckt mig i någon politisk rättning här på bloggen. Men i dag gör jag det. I dag har jag haft så otroligt ont i mig. Jag blir arg, frustrerad, ledsen men framförallt besviken.

Det som sker dagligen är INTE OK !!! Vart är vår värld påväg? Och det som skrämmer mig mest är reaktionen jag ser och läser överallt. Vi skyller på muslimer, vi skyller på flyktingar och rasismen blir värre och mer synligare. Varför kan vi inte stå tillsammans mot allt det hemska och onda som sker i världen, utan och behöva skylla på den ena och den andra? Kan vi för en gångs skull ta ansvar för den här världen vi lever i ? Vad är egentligen skillnaden på oss människor? Att vissa har svart hår, andra bruna ögon och andra ljus hy? Är det grunden till att vi ska se på när oskyldiga människor dör varje dag på det här sättet !!! När ska vi inse att en kan inte göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket?

När ska folk inse att terrorism inte har något med religion och göra? Ni som menar att det är muslimer som står bak alla terrorangrepp så vill jag bara bekräfta att jag står inte bak det. Jag står inte för den ideologin dessa terrorister står för. Jag är inte en utav dem, och dem är inte en utav oss muslimer. Jag vet bara att den religionen dem tror på inte den den religionen vi muslimer tror på. Säg inte att dem är muslimer. Jag vill inte bli associerad med terrorister. Muslimer önskar inte det. Kan ni vara så snälla och sluta? Kalla dem vad ni vill, säg vad ni vill. Men innan ni yttrar er var så snälla och sätt er bak historie böckerna och religions böckerna igen. Ingen religion tillåter och döda oskyldiga människor på det sättet.

Ni tror inte på ideologin till Hitler eller Anders Breivik. Vi tror inte på ideologin till dessa terrorister. 

Varje dag läser jag om avskyn mot flyktingarna i från Syrien. Har ni kanske insett att det som hände i Paris faktiskt är deras vardag? Innan ni yttrar er om något negativt emot dem, tänk er för. Tänk på den rädslan och frukten dem levt i varje dag. INGEN och då menar jag INGEN ska behöva leva sitt liv i rädsla på det sättet. Det var en gång i tiden för många år sedan då norrmänn också var flyktingar. Och då flyktade man inte pga att man vaknade till bomber varje dag !! Tänk på det innan ni tror att ni är så mycket bättre en alla andra ! ! !

Jag valde inte och bli född i Sverige. Jag hade tur. . . .Ett barn i Syrien valde inte och bli född i Syrien. Den hade bara otur. . . 

Mina tankar går till dem alla som förlorat sina nära och kära i terror angreppen den senaste veckan och åren. Mina tankar går till alla dem som lever med det här dagligen. Mina tankar går till dem barnen som lever i en otrygg vardag. Mina tankar går till dem föräldrar som begraver sina barn allt för tidigt. Mina tankar går till dem lever i rädsla varje dag. Mina tankar går till dem som måste flykta och offra sina liv för en tryggare vardag. Mina tankar går till alla dem som inte hade samma tur som mig och blev född i ett land som Sverige . . .

#prayforpeace   #prayforlove   #prayfortheworld   #prayforhumanity

#FUCKTERRORISM #FUCKTERRORISM #FUCKTERRORISM 

IMG_6611

Må ni alla som fallit offer för all ondska i världen vila i fred ❤

// S

 

 

 

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s