V.14 

  
Då har jag varit gravid i 13 veckor & i dag går jag in i vecka 14. Jag har en beräknad födsel den 9 juli. Dagen innan Cesars födelsedag som är den 10 juli. Och Alvira fyller år 23 juli !!! För mig vill juli bli en dyr månad fylld med massa kalas haha. 

Med Alvira skrev jag en massa om graviditeten här på bloggen. Och den här gången kommer jag & uppdatera ännu mer. Den här graviditeten är annorlunda på många sätt. Både psykiskt & fysiskt. Och jag ser så fram emot och få dela min andra graviditet med er 🙂 

// S 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s