Om Mig

Jag heter Sonena Rahber och är ursprungligen i från Stockholm. Jag bor numera i Oslo där jag driver mitt eget företag Kouture. Jag är en ung fru , en mamma och jag ser på mig som en stark karriärs kvinna.

I min blogg kan ni läsa om min hektiska vardag där jag jongleras i mina olika roller. Som består utav mitt klädes märke och företag Kouture , mode , skönhet och om min vardag som mamma och karriärs kvinna.

3 comments

  1. whoah this blog is excellent i really like reading your articles. Stay up the good work! You already know, many persons are looking around for this info, you could help them greatly. gkdedgabekcd

  2. Hejsan vet ej hur jag ska börja men såg en klänning på din sida. Undrar om du har den var?? Lång fest klänning rygg öppet??

  3. Hejsan, jag har suttit och sträckläst din blogg i ett svep när jag hittade hit. Du är en sån jäkla grym och inspirerande kvinna! Jag önskar dig all lycka och framgång det är du så förtjänt av! Jag undrar om du däremot vill svara på en fråga, vart börjar man hela den här karusellen? Har länge funderat på att starta något själv och har en ide och koncept men vet inte hur man tar första klivet, skulle uppskatta om du ville ge lite råd! All min beundran!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s