Well HELLO again . . .

Hej på er 🙂

Känns som en evighet sedan sist. Ja jo det var ju en evighet sedan sist. Vart ska jag börja? Vad ska jag starta med? . . .

Min vardag är precis som innan om inte mer hektiskt i dag vill jag nog säga. Dagarna försvinner i massa lycka och utveckling. När jag tänker tillbaka på sist jag skrev här, ja för 3-4 månader sedan hade jag precis kommit hem i från Dubai. En resa med massa mål och drömmar. Ja dem målen har närmat sig en stor del. Och det är dem målen som tar mina dagar.

Vi öppnar en ny butik på Storo till hösten ( till er som inte visste det ) Den butiken kommer jag och ta över och bygga upp med det första. Det här har varit en dröm väldigt väldigt väldigt länge för mig. Jag har drömt om detta nästan sedan vi öppnade butiken på Arkaden. Och äntligen få öppna sin butik nr 3 på Storo är en enorm lycka. Det är bara ett stort bevis på att man aldrig ska sluta drömma . . .

Vi har även öppnat vår webshop i Danmark. Nu har vi 2 st webshops, Norge & Danmark. Snart kommer även Sverige. . .

Så till det roliga. Till det vi jobbar med varje dag, det vi ser fram emot och jobba med varje dag, till det vi brinner för och drömmer stort om. VÅRT EGET MÄRKE Kouture Oslo 🙂 Ja det har gått i en så enorm stor utveckling på bara 3 månader. Efter Dubai var drömmarna där. Nu var det bara och realisera dem precis som allt annat. Känner att vi faktiskt börjar bli duktiga på det där haha. Nu har vi utvecklat en kollektion som vi med stolthet ska presentera på fashion week i Köpenhamn. Vi kommer och ha vårt eget stand på Revolver. Nu ska vårt märke bli ett märke som ska säljas i hela Skandinavien. Och till det har vi jobbat dag och natt med. Suttit till 2-3 om nätterna och ögonen har svidit men ändå, ändå är leendet och lyckan där. För oss är det inte jobb. För oss är det en stor hobby. Vi älskar det vi gör. Vi brinner för det vi gör.

. . . ja på 3 månader har det hänt så otroligt mycket. Jag kan inte förstå det själv. Så ja det är vad jag drivit med i 3 månder. Resan vill fortsätta vidare här.

// S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s